Referendum: Spriječena liberalna lobotomija i sekularno sektašenje!

Referendum-o-braku

Narod (od kojega proizlazi i kome pripada vlast – Ustav čl.1) je odlučio da u Ustav uđe definicija braka kao zajednice žene i muškarca. Ovo je prvi referendum koji su inicirali građani pa je ovo pobjeda demokracije i veliki demokratski iskorak.

Prema službenim podatcima na referendum je izašlo 1 436 835 ili ukupno 37,90 posto građana sa pravom glasa. Svoj glas ZA ustavno definiciju braka dalo je 946 433 što je 65,87 posto odnosno više od 200 000 glasova od prikupljenih u referendumskoj inicijativi. Protiv braka je glasalo  481 534 ili 33,51 posto, te je bilo 8 196 ili 0,57 posto nevažećih listića. U svim županijama građani su glasali za brak kao i u svim većim gradovima: Zagreb, Osijek, Split…

Ovaj referendum je pokazao kako je velikom broju građana brak kao zajednica muškarca i žene bitan te da mnogi nisu pokleknuli pred: političkim pritiscima, medijskom maltretiranju i fingiranju tzv. boraca za ljudska prava. Velika većina onih koji nisu izašli su smatrali da se samo po sebi podrazumijeva što je brak kako je sada i Ustavom definirano.

Potrebno je istaknuti kako su građani u posljednjih nekoliko tjedan bili izloženi poznatoj, a mislilo se zaboravljenoj metodi propagande, političkog zastrašivanja i harangi (koju su organizirali sljedbenici liberalnih strančica, i pojedini socijalisti), medijskom maltretiraju, okretanju teza, difamaciji pa čak i javnom laganju i manipulacijama u svezi sa ljudskim pravima. Medijska mafija je provodila indoktrinaciju i maltretiranje koji je poznat na ovim prostorima od vremena dva antikrista: Ante Pavelića i Josipa Broza!

Propagandnu su, na žalost, poticali i vladajući koji u nesposobni rješavanja: gorućih pitanja društva, pokretanja investicija i proizvodnje te osiguranja dostojne zaštite građana; dakle socijalisti u krizi identiteta (premijer ateista citira svetu knjigu kršćana te tvrdi da je liberal) i liberali (tvrde da su napredni, a njeguju marksistički i titoistički kult i koaliraju sa ideološkim neprijateljima). Nameće se zaključak kako vladajuća oligarhija ipak ima sekularno sektašku agendu (ateizacija i poganizacija društva te izvrtanje moralnih premisa) te su pokazali svoje pravo revolucionarno, a ne progresivno lice!

Građani su poslani i jasnu poruku: počnite se baviti stvarnim pitanjima ljudskih prava (Opća deklaracija UN) i rješavanju egzistencijalnih pitanja ljudi (otvaranje radnih mjesta i socijalna skrb); ako mislite modernizirati društvo onda to činite na zasadama Zapadne Europe koja ima dugačku kršćansku i kapitalistički tradiciju. Dakle promicanje vjere u Boga (ne ateizam i sekularno sektaštvo) i privatnom vlasništvu (ne socijalizam i progon građana) te počnite raditi posao za koji ste (pre)skupo plaćeni!

Inicijativa građana U ime obitelji je zbog krajnje vulgarne kampanje protiv braka i obitelji uskratila pristup nekolicini medija (što je razumljiv i legitiman potez), a «uvrijeđen frajle» su izlobirale bojkot. Na sreću i zadovoljstvo okupljenih nije bilo medijskog maltretiranja, atmosfera na proslavi u Hypo centru (30.11.) mogla bi se opisati riječima: pobjednička, dostojanstvena, i domoljubna. Djeca i roditelji, samohrani roditelji, oni koji nisu u braku, obitelji bez djece te svi okupljeni građani su razgovarali, pjevali domoljubne pjesme i dostojanstveno proslavili  pobjedu demokracije i ljudskih prava. (B.B.)

UIO-1

UIO-3

UIO-2

© reformacija.net