Impressum

Pisaći stroj


Reformacija.net donosi više sadržaja: Biblija i duhovnost, reformacija, društveni obzori, ogledi, biografije, vijesti, poezija, video, izložba fotografija, ilustracija i slika.

Portal promiče vrijednosti i stavove (duhovne i društvene) koje je donijela reformacija te predstavlja činjenice, podatke, stavove i vijesti. Portal promiče cjelovitost čovjeka kao duhovnog i društvenog bića, stvorenoga da vjeruje i gradi bolji svijet na svomu ovozemaljskom putovanju u vječnost. Potičemo izgradnju demokratskog društva temeljno na kršćanskim zasadama, odnosno: bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje.

Protivimo se svim oblicima isključivosti, a posebno: (neo)inkviziciji, (neo)fašizmu, (neo)nacizmu, (neo)marksizmu, (neo)komunizmu itd. Ne podržavamo ideološke obmane, a posebno one koje šire netrpeljivost i stvaraju iskrivljene predodžbe prema vjeri i vjernicima te ih žele segregirati, difamirati ili isključiti iz društvenih tijekova. Posebno podvlačimo: ksenofobiju, rasizam, antisemitizam, seksizam, šovinizam, militantni ateizam, sektaški sekularizam, ljevičarski i desničarski ekstremizam itd. Zagovaramo brak (zajednicu jednog muškarca i jedne žene) kao temeljnu ćeliju i budućnost društva te promicanje i zaštitu takovih odnosa u društvu.

Počeci portala su 25. studenog 2005. kada je počeo djelovati na blog.hr kao Info glasilo, dana 13. veljače 2010. postavljen je na postolje wordpress.com. Od tada su nekoliko puta vršena poboljšanja kako u izgledu tako u djelovanju i sadržaju, a to će se i dalje nastaviti. Ažurira se redovito na mjesečnom nivou, a djeluje na nekomercijalnim osnovama.

© Materijali su zaštićeni, a moguće ih je koristiti i prenositi uz navod (Izvor: http://www.reformacija.net). Svi su radovi vlasništvo autora. Razmišljanja, prijedloge i pitanja možete dostaviti putem obrasca.


Portal REFORMACIJA

http://www.reformacija.net

ISSN 1848-5804


Javite nam se putem obrasca