Hrvatska: Primjer prave pljačke

Simbol zla ukopan u Hrvatsku


Vukovar potresa slučaj masovne pljačke koja je duboko ukorijenjena i ukopana “Opljačkanoj našoj”. Mnogi su začuđeni jer su shvatili kako godinama žive i uživaju tuđu ‒ ukradenu ‒ imovinu i zemlju.

Slučaj Eltz

Večernji list je donio zanimljiv članak u kojemu, između ostalog, iznosi: “Prema sudskom rješenju od 11. ožujka 2014., zabilježba postupka naknade stavljena je na više od 500 katastarskih čestica na području katastarskih općina Vukovar, Berak, Bršadin, Čakovci i Negoslavci. (…) Postupak povrata oduzetoga zemljišta u Uredu državne uprave obitelj Eltz pokrenula je još 1997. godine. Od tada pa do danas malo je toga napravljeno po tom pitanju. Sve do ovoga rješenja. Grof Eltz je 1997. zatražio povrat više od 476 hektara konfisciranoga zemljišta.”

Budimo iskreni pa jasno recimo kako su komunisti ovoj obitelji opljačkali imovinu vrijednu milijarde kuna. No, ovaj “problemčić” tek je kap u moru. Kada se uzme u obzir imovina svih subjekata (organizacije i pojedinci) ukupna šteta je teško mjerljiva i zamisliva, a komunistički kriminal teško opterećuje Hrvatsku.

Marksistički moral

“Moralna vertikala”, duhovni vođa, ateistički ajatolah i glavni, ali ne jedini, kreator ovih radnji je: doživotni suveren, marksistički monarh, masovni ubojica i diktator ‒ Josip Broz Tito!

Nedavno je otkrivena dobro čuvana tajna njegova privatnog sefa, a što otkriva? Danas.rs je iznio sljedeće: “Narodnoj banci Jugoslavije predano je zlato u polugama i u prahu u ukupnoj težini od 29 366 kg, zlatnici (veliki i mali), ukupno 2663 komada, predmeti od zlata, briljanata i dijamanata koji su pripadali obitelji Karađorđević, ukupno 149 komada, predmeti od zlata i drugih plemenitih metala koji su nakon rata uzeti iz trezora Narodne banke Jugoslavije, zaplijenjeni ili nabavljeni iz državnih sredstava, ukupno 251 komad. Numizmatički novac veće vrijednosti, ukupno 1271 komad, odlikovanja koja su pripadala obitelji Karađorđević, 13 komada, posuđe od srebra, i srebra sa pozlatom, ukupno 18 kompleta, ostali predmeti manje vrijednosti (dugmad za manžete, kutije za cigarete, medaljoni, privjesci, značke i dr.), ukupno 83 komada. Devize u gotovini: 26 219 $, 36 000 DM i 2 200 danskih kruna.”

Treba podsjetiti kako je drug Tito kao pravi marksist i komunist negirao privatno vlasništvo ali je kao i mnogi njegovi drugovi živio svoje licemjerje skriveno i tajnovito. Budimo precizni do kraja: počinje naplata masovne pljačke, kriminala i koruptivnog nasljeđa kojega je: organizirala, kreirala, poticala i promicala zločinačka, teroristička, ateističko-marksistička i ljevičarska organizacija: Savez komunista Jugoslavije (i svi njezini republički ogranci); komunističko-marksistički poklonici (svih nacija) i njezin najveći sin Josip Broz Tito kao poglavica i ključni kreator svega toga društvenoga zla!

Kočničari kompozicije napretka: socijalistički simpatizeri, jugonostalgičari, velikosrpski i udbaški agitatori te prostodušni naivci vole podsjećati kako je danas, za razliku od nekad, sve prožeto koruptivno-kriminalnim djelovanjem. S tom tezom se slažu svi, domoljubno osviješteni, koji na to odavno upozoravaju; ali o uzorcima i povijesnim stvarnostima postoji ključno neslaganje.

Marksistički agitatori će za to okriviti demokratsku Hrvatsku te podsjećati o “slavnim vremenima i nekadašnjem moralu”. Ipak, stvarnost temeljena na istini te pravom moralu povezana je sa citatom Svetoga pisma: “Lezimo u sramotu svoju, nek nas pokrije ruglo naše! Jer Gospodu, Bogu svome, sagriješismo mi i oci naši, od mladosti svoje do dana današnjeg, i ne slušamo glasa Gospoda, Boga svojega.” Jer 3, 25.

Zaključak bi trebao biti sasvim i svima jasan. Hrvatski komunisti su sa jugoslavenskom subraćom organizirali najveću pljačku u povijesti “Opljačkane naše”. Pred svim ‒ moralnim ljudima ‒ stoji poticaj: insistirati na lustraciji, raščišćavanju s komunističkim kriminalom i odbacivanju, još ukorijenjenog i ukopanog, marksističkog morala!

Autor (ilustracije i tekst): Branimir Bučanović


Maska sa petokrakom


Titovi pjevači