poezija i video

Video: Tko je Isus Krist?

Rasprava

5 thoughts on “Video: Tko je Isus Krist?

 1. Vjerujem da je Isus Krist naš Bog i Spasitelj koji nas je otkupio žrtvujući se za nas i uskrsnuvši. Njegov nauk utemeljen u Evanđelju je nauk dobrote i pravednosti, odnosno dobra vijest da toga ima na ovom svijetu.

  Posted by Dane | 30. ožujka 2010., 08:22
 2. Vrlo dobar video, sviđa mi se. A i potreban u vrijeme kada su mnogi zbunjeni značenjem Isusa kao osobe!

  Posted by prezbiterijanac | 31. ožujka 2010., 09:03
 3. Isus Krist je najveći čovjek na svijetu, koji je ikada živio,koračao među nama smrtnicima. On je čista radost,da njega nema bi li shvatili što je to ljubav, kako izgleda voljeti bližnjeg svog? Krist nam je to pokazao i dokazao. Da li postoji veća ljubav nego dati život, trpiti strašna mućenja, preuzeti na sebe svjesno tuđe grijehe, samo da bi mi ljudi dobili šansu za vjećan život. Ne postoji!!! To je tako jednostavno.Kada vas netko pita:Koliko vas živi u kući,uvijek dodajte jednu osobu više, Isusa Krista jer ne bi mogao zamisliti život bez Njega.

  Posted by sinoptik | 31. ožujka 2010., 19:02
 4. Kako bi znali opisati Gospodinovu pojavu, kada to ni Biblija ne zna. To je Njegova tajna kako stiže do mene, do tebe.Kada Gospodin Isus Krist čovjeka pozove ne znamo što se tada točno zbiva, to je opet Isusova tajna.Tako je tajanstveno i to, kao Njegova ljubav, koja nas dodirne.On nas poznaje i ako ga prihvatimo, tada nas po imenu zove.

  Posted by mir... | 31. ožujka 2010., 19:35
 5. Zahvaljujemo na učešću i doprinosu oplemenjivanju sadržaja, pripremili smo novi intrigantnoga naslova.
  Pozdrav

  Posted by kalvini | 5. travnja 2010., 10:47

WEB PAGE TRANSLATOR

arhiva