Ateisti i marksisti provode masovna ubojstva

Korejski komunisti

Ujedinjeni Narodi su predstavili izvješće (17. ožujak 2014.) o stanju ljudskih prava u komunističko-marksističko-ateističkoj Sjevernoj Koreji. Zaključak se može formulirati sljedećim riječima: narod je sustavno proganjan, obespravljen, a na udaru su svi koji iz bilo kojeg razloga ne slijede slijepo režim.

Državni teror provode: marksisti, ateisti te članovi i simpatizeri Komunističke partije Sjeverne Koreje.

Prema posljednjim podacima trenutno je zatočeno oko 120 tisuća ljudi. U komunističkim koncentracionim logorima provodi se: sustavno, organizirano, masovno zlostavljanje i ubijanje ljudi te agresivna indoktrinacija i ateizacija. Korejski komunisti su razradili sustav po kojemu zlostavljaju cijele obitelji pa čak i nekoliko generacija zbog “grijeha” jednoga člana. Razvili su posebno okrutne metode mučenja; brane samostalno planiranje obitelji, te provode nasilne abortuse. Do sada je ubijeno više stotina tisuća ljudi, a puna istina će izaći na vidjelo tek kada se okonča režim.

Komunisti provode – totalitaran nadzor – društvenog života pa se, od rođenja do smrti, sve kontrolira. Društveni život je – u svim aspektima – nadziran. Provodi se potpuna kontrola informacija i medija.

Izvješće UN-a navodi kako se provode organizirane otmice ljudi, uglavnom, iz Južne Koreje i Japana. Cilj je istražiti kako se živi u tim zemljama te, osigurati žene partijskim pojedincima. Procjenjuje se da je do sada oteto više od 200 000 ljudi.

Religija je ograničena, a vjernici svih religija pod nadzorom ili progonjeni. Potiče se i promiče ateistički kult u kojemu se Vođi pripisuju elementi božanstva.

Prema pisanju Christian Today (11. ožujak 2014.) komunističke vlasti su svojim zločinima nedavno pridodale i ubojstvo 33 kršćanska vjernika. Razlog za njihovo smaknuće je, navodno, ustrojavanje 500 crkvenih zajednica, a vijest je objavila državna novinska agencija.

Sjeverna Koreja je službeno ateistička, te marksistička, liberalno ljevičarska zemlja koju vodi Komunistička partija na čelu koje je njezin najveći sin i masovni ubojica – Kim Jong-Un. U zemlji živi oko 24 milijuna ljudi, od toga u glavnom gradu (Pyongyang) 2,8 milijuna ljudi. Prosječna životna dob je 69 godina. Veličina je 120 538 km2, te ima 2495 kilometara obale. GDP je bijednih 1800 USD, a struktura ekonomije je: 47,2 posto industrija, 29,4 posto usluge, 23,4 posto agrar.

© reformacija.net