Pogled na djelovanje reformacije

Sretna nova 2014.

Portal reformacija je zabilježio porast čitanosti u 2013. od 28 posto. Protekla godina je bila rekordna i po posjećenosti od kad djeluje na WordPress platformi (veljača 2010.), te je bilo dvadesetak tisuća čitatelja.

Najviše je čitatelja bilo iz Hrvatske, 53 posto; potom iz Srbije 10 posto te Bosna i Hercegovina 10 posto. Zatim slijede: SAD, Njemačka, Slovenija, Austrija, Crna Gora, Makedonija, Švicarska, Švedska, Kanada, Mađarska itd. Posjetitelji su došli iz ukupno 54 države svijeta.

Prvih petnaest članaka koji su privukli pozornost su: Kako djeluje Duh Sveti, Zašto vjerovati u Boga? , Što je to reformacija? , Kalvinizam, Zašto se moliti Bogu?! , Protestantska radna etika, Hugenoti: Kalvinski mučenici, Martin Luther: Borac protiv iskrivljene religioznosti, Sv. Augustin Aurelije, Zašto je u svijetu zlo? , Raj ili pakao, kamo idemo? , Matija Vlačić Ilirik, Kakav je bio Isus Krist, Hrvatska: Religijska slika nacije.

Portal reformacija djeluje na nekomercijalnim (reklame koje se vide na kraju pojedinih članaka su postavljene od WordPressa, a Portal na njima ne zarađuje) i volonterskim osnovama. U nadolazećem vremenu i dalje ćemo biti predani poslanju kako je to predstavljeno u impresumu (O nama), te smo otvoreni za pitanja, prijedloge te suradnju sa svima koji imaju dobre nakane.

Čitateljima, našim suradnicima te svim ljudima dobre volje želimo Božji blagoslov u 2014!

Portal reformacija