Koreja: Progon pastora

Korejski komunisti

Kako donosi CBN vlč. Huyeon Lim Soo osuđen je na doživotni zatvor i teški rad, u procesu koji je trajao devedeset minuta.

Kršeći Opću deklaraciju UN-a, te međunarodne konvencije komunisti su uhitili, zatočili i na montiranom procesu osudili kanadskoga državljanina i prezbiterijanskoga (reformiranoga) pastora u prosincu 2015. Razloge za još jednu u nizu nepravednih presuda komunisti su našli u činjenici što je Soo prečesto dolazio u Sjevernu Koreje (bio je oko sto puta), humanitarno pomagao potrebite, a posebno su zamjerili – te okarakterizirali kao rušenje države – vjeru u Gospodinu Isusu Kristu!

Režim Sjeverne Koreje je sponzor međunarodnog terorizma, a vodi ga banda boljševika i ateista ujedinjenih u Komunističkoj Partiji Sjeverne Koreje. Ponovo, kao nebrojno puta do sada, pokazao je narav i opasnosti koje proizlaze iz te ideologije i vladavine. Sjeverna Koreja je službeno ateistička, te marksistička, liberalno ljevičarska zemlja koju vodi Komunistička partija na čelu koje je njezin najveći sin i masovni ubojica – Kim Jong-Un. U zemlji živi oko 24 milijuna ljudi, od toga u glavnom gradu (Pyongyang) 2,8 milijuna ljudi. Prosječna životna dob je 69 godina. Veličina je 120 538 km2, te ima 2495 kilometara obale. GDP je bijednih 1800 USD, a struktura ekonomije je: 47,2 posto industrija, 29,4 posto usluge, 23,4 posto agrar.