Kuda ide reformacija?

Početkom se godine prave analize rada u protekloj godini te daju smjernice za budućnost, ukratko dajemo prikaz djelovanja i planova Portala reformacija.

Začetci portala kreću u 2005. g. te je promijenio nekoliko web platformi. U planu su daljnja poboljšavanja sadržaja i izgleda sa temeljnim ciljem da bude funkcionalan, privlačan, sadržajan, jednostavan te informativan.

Trenutno sa Portalom surađuje devet suradnika, koji daju dragovoljan doprinos u dvanaest tematskih cjelina koje se obrađuju, u skoroj se budućnosti mogu očekivati i dodatni sadržaji koje želimo prilagoditi potrebama naših čitatelja.

U 2011. g. Portal je imao 10.742 čitatelja, a prosječno ga je dnevno posjetilo njih 29., ukupan broj posjetitelja od pokretanja (11. veljače 2010.) na wordpress platformi je 23,794 posjetitelja. Objavljeno je 128 tekstova, te je bilo 505 komentara, treba reći kako je do sada blokirano 927 komentara neprimjernog sadržaja, a to će se i dalje činit. Na portalu se objavljuju samo oni komentari koji ne vrijeđaju druge, obezvređuju naše stavove ili napadaju osobe, također, poveznice i nickovi se uglavnom brišu.

Reformacija donosi više tematskih sadržaja: Biblija, biblijska duhovnost, biografije, bogoslovija, društvo, duhovna poezija, mp3, reformacija, stavovi i osvrti, video, i vijesti. Portal je nazvan po velikom pozitivnom duhovnom i društvenom pokretu koji se pojavio, pod Božjim nadahnućem i vodstvom, u Europi tijekom 16.st. Portal afirmira pozitivne vrijednosti i stavove koje je reformacija donijela te se osvrće i na činjenice koje su povezane sa njezinim učincima na društvo današnjice, te dotiče različita društvena pitanja.

Zahvaljujemo svima koji su svojim radom i doprinosom pomogli da ovaj projekt djeluje, a našim posjetiteljima i čitateljima želimo Božji blagoslov, uspjeh u životu te nas dalje pratite i čitajte.

Reformacija.net