Impressum

KlupaReformacija.net donosi više tematskih sadržaja: Biblija i duhovnost, reformacija, društveni obzori, vijesti, ogledi-pogledi, duhovna poezija i video, biografije, prezentacija slika, fotografija i fotoilutstracija.

Portal afirmira vrijednosti i stavove (duhovne i društvene) koje je donijela reformacija te se osvrće na činjenice, informacije i vijesti koje su povezane sa učincima i na društvo današnjice. Promiče cjelovitost čovjeka kao duhovnog i društvenog bića koji je stvoren da vjeruje i gradi bolji svijet te izgradnju demokratskog društva temeljno na kršćanskim zasadama, odnosno: bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje.

Protivimo se svim oblicima totalitarizama, a posebno: (neo)inkviziciji, (neo)fašizmu, (neo)nacizmu, (neo)marskizmu i (neo)komunizmu. Ne podržavamo ideološke obmane, a posebno one koje šire netrpeljivost ili iskrivljene predodžbe prema vjeri i vjernicima te ih žele segregirati, difamirati ili isključiti iz društvenih tijekova, a posebno podvlačimo: ksenofobiju, rasizam, antisemitizam, seksizam, šovinizam, militantni ateizam, sektaški sekularizam, ljevičarski i desničarski ekstremizam itd. Zagovaramo brak (zajednicu muškarca i žene) kao temeljnu ćeliju i budućnost društva te promicanje i zaštitu takovih odnosa u društvu.

Počeci portala su 25. studenog 2005. kada je počeo djelovati na blog.hr kao Info glasilo. Dana 13. veljače 2010. je postavljen na platformu wordpress.com, od tada su nekoliko puta vršena poboljšanja kako u izgledu tako u funkcionalnosti tako i sadržaju, a to će se i dalje nastaviti. Ažurira se na redovito na mjesečnom nivou, a djeluje na  nekomercijalnim osnovama.

© Materijali su zaštićeni, moguće ih je koristiti uz dopuštenje uredništva ili navod izvora (www.reformacija.net ili direktna poveznica na članak). Komentare, prijedloge i pitanja možete dostaviti na:

Portal REFORMACIJA

reformacija.net@gmail.com

GSM: 099 4810 696

http://www.reformacija.net

ISSN 1848-5804

– Suradnici –

Branimir  Bučanović (urednik, fotografija i fotoilustracije)

Višnja Seifert – Bučanović

Lenke & Jožef Arpaši

Zdenka Pagač

Jiri Gruber

Alenka Nikolić

Ferida Kajtazi Jurilj

David Moore

Zvonko Kutleša

© reformacija.net

Plitvice, HRvatska

Komentari su zatvoreni.

arhiva

Prati

Get every new post delivered to your Inbox.